Search This Blog

Wednesday 22 June 2011

Ποιος τυχοδιώκτης εδραίωσε αυτήν την δημοκρατία?


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία με την επωνυμία δωρεάν πολιτισμός για τον Μotherfukin Poor και μαζική ψυχαγωγία .
Για τις ανάγκες των παραστάσεων λαμβάνει χώρα σύσσωμο το Ελληνικό κοινοβούλιο με τους ηγέτες των κομμάτων σε κόντρα ρόλους.
Επιμορφωτικές για το κοινό χαρακτηρίζονται οι παραστάσεις που κατά εκατοντάδες συρρέουν να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.
Με μεγάλη επιτυχία ανέβηκε χτες η παράσταση.                                                             
“Ποιος τυχοδιώκτης εδραίωσε αυτή την δημοκρατία?”
θα συνεχιστεί και σήμερα.
Παράσταση που αποδεικνύει ποιος ήταν πραγματικά αυτός ο ένας ο μοναδικός εδραίος αυτής της δημοκρατίας και αμέσως και σαφώς αφήνει να εννοηθεί ποιοι τυχοδιώκτες την σενιάρουν μετά, ο τυχοδιώκτης θα απολαμβάνει τα ανάσκελο τώρα αλλά οι τυχοδιώκτες γενικώς  οφείλουν να τιμούν …
Εν ολίγης το πολιτικό αυτό θρίλερ, με μια ποιητική εξέλιξη μετουσιώνει την ρεαλιστική αγωνία και τον φόβο του πολίτη σε βαθιά βαθύτατη αίσθηση ευδαιμονίας με μια διαλεκτική, συγκινητική. ονειρική μεταφυσική, ρομαντική, πολιτική, διαδρομή από την μεταχουντική περίοδο μέχρι σήμερα δίνοντας μορφή στο ιδεατό και σάρκα στο ιδανικό,  όλα αυτά με  backround μια κρίσιμη αντισυμβατική μεταβατική περίοδο που βάλλεται από σκοτεινές δυνάμεις.
 Το υψηλό όμως πολιτικό φρόνημα ανατρέπει το γνωστό πολιτικό  σκηνικό κι έτσι θέτει τις βάσεις για την εγκαθίδρυση της ελευθερίας και της δημοκρατίας  και με συγκεκριμένους ταγούς διαφυλάττει τους θεσμούς και τους νόμους ως εκδιδόμενης κόρης οφθαλμό για να περάσουμε έτσι στο μεγαλείο του σήμερα , διότι τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα…

Και φυσικά οι παραστάσεις θα συνεχιστούν, με επόμενη
“της κοντής ψ...ς οι τρίχες της φταίνε”
Τι έχουμε?
 Ωωω ναι μεγαλείο

No comments:

Post a Comment