Search This Blog

Saturday 26 June 2010

Πορνογραφία

Τι χάπια παίρνετε και δεν μας δίνεται?
Συχνά πυκνά εκπρόσωποι του φασιστικού μας κοινοβουλευτικού συστήματος
με περίσσιο θράσος πιπιλάνε την ίδια καραμέλα της αξιοπιστίας προσπαθώντας να εξαιρέσουν τους εαυτούς τους από το γενικό μπάχαλο που επικρατεί, και με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Διαφθορά? ναι, ένα το κρατούμενο, το κρατάμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Μας παρουσιάζονται ως άγιοι σωτήρες σε αναθεωρημένη έκδοση, αλαλάζοντες διαλαλούν το οπισθιόσχημο όραμα τους πολύ συχνά μετα τυμπάνων και οργάνων.
Δεν είναι όλοι ίδιοι, οι ομιλώντες πάντα εξαιρούνται και δεν πρέπει να μπαίνουν
στον ίδιο κάδο λένε...
(οι σάκοι είναι για τα απίδια ενώ οι κάδοι?)
Σαφώς και δεν είναι όλοι ίδιοι λέμε...
Έχουν διαφορετικά αφτιά διαφορετικές μύτες για να κρεμάνε την διοπτροφόρα λογική τους ποικιλοτρόπως, κάποιοι είναι αδύνατοι , κάποιοι άλλοι παχύσαρκοι, φορούν διαφορετικές γραβάτες, ποικίλουν ανάλογα στις μάρκες των καλογυαλισμένων αυτοκινήτων τους, όμως όλοι φέρουν την ίδια ευθύνη στο ακέραιο μάλιστα αφού νομοθετούν συμμετέχουν στην διακυβέρνηση και συναινούν κατ΄ επέκταση στην κατάντια από τον πρώτο ίσαμε τον τελευταίο.
Οι γνωρίζοντες το έγκλημα και δεν το αποκαλύπτουν θεωρούνται συνεργοί, διώκεται ποινικά για τους κατά πρόθεση απλούς δημοκράτες, τα μέτρα και τα σταθμά πρέπει να είναι τα ίδια για όλους εάν θέλουμε να ονομάζουμε το πολίτευμα μας δημοκρατικό και να αφαιρέσουμε την φασιστική ετικέτα του κοινοβουλευτικού μας συστήματος, το αλάθητο το δώσαμε στον Θεό και τον Πάπα δεν μας περισσεύει άλλο, μην τριτώσει το κακό.
Όμως όλοι αυτοί οι καλοντυμένοι φαφλατάδες δεν είναι τίποτα άλλο από επιλογές & προτάσεις των κομμάτων, ακολουθούν πιστά την ιδεολογία του έκαστου κόμματος, δεν παρεκτρέπονται από την γραμμή του, εάν όμως συμβεί αυτό τότε εκπίπτουν και περιφέρονται ως δήθεν ανεξάρτητοι μέχρι να βολευτούν κάπου αλλού, έτσι ο κάθε ψηφοφόρος καλείται να επιλέξει ανάμεσα από τους επιλεγμένους ήδη των κομμάτων (ποιο κόμμα θα έκανε την ανοησία να εντάξει στις τάξεις του έναν αεροβατούντα έντιμο και ηθικό, δεν χωράει στο καλούπι του δοκιμαστηρίου και κόβεται) οι επιτυχόντες όμως μας παρουσιάζονται ως δελεαστικές πλέον προτάσεις.
Εάν αυτοί στο σύνολο τους δεν φέρουν το βάρος της ευθύνης για το κακό αποτέλεσμα της πολιτικής και για την κατάντια που είναι απόρροια μιας κακής διακυβέρνησης τότε την ευθύνη φέρουν πολύ ορθά η γιαγιά μου και οι ξαδέλφες της.
Πολύ σωστά ο κόσμος θεωρεί πως το τεκμήριο της αθωότητας πλέον δεν ισχύει για αυτούς, είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου…
…Μην ξεχάσουμε το κρατούμενο μας δηλ. την διαφθορά, την προσθέτουμε και έτσι έχουμε έναν εκφυλισμό σ όλο του το μεγαλείο που περιδιαβαίνει την hard core πορνογραφία, η συμπαθέστατη Ιουλία και το αιδοίο της έπεται και πολύ σωστά ο κόσμος την επέλεξε ως αναψυχή και απεξάρτηση από τον εθισμό των σκληρών και του σοδομικού τους χαρακτήρα κάτι σαν μεθαδόνη δηλ.
Για τους φέροντες την ετικέτα του παρατρεχάμενου θα πουμε άλλη φορα.
Αι στα κομμάτια συγχύστηκα πάλι…

3 comments:

  1. άκρως ερεθιστικό Αιρεσία,φτιάχτηκα πρωί-πρωί.
    ελπίζω να μην πέσει λογοκρισία για άσεμνο περιεχόμενο.

    ReplyDelete
  2. ranxeroxrun ενα καλο story χρειαζεται απαραιτητα και sex χωρις αυτο η αποτυχία ειναι δεδομένη

    ReplyDelete
  3. Ρε σεις πάρτε το χαμπάρι, όσοι ασχολούνται με την πολιτική είναι άρρωστοι, φταιν δε φταιν..

    ReplyDelete