Search This Blog

Monday, 13 September 2010

VANILLA CHAINSAWS

Άλλο ένα groupακι από το Sydney που ρόκαρε από το 1986 έως το 1995 ήταν και οι VANILLA CHAINSAWS με τους Simon Drew-vocals, guitar, Mark Alexander-guitar, Cameron Lee-bass και PeterKelly-drums. Οι δυο πρώτοι υπήρξαν βασικά και σταθερά μέλη του group , καθώς στην όλη πορεία τους , από το μπάσο και τα τύμπανα παρέλασε πολύς κόσμος.
Πολλοί έγραψαν πως ο ήχος τους ήταν περισσότερο βρετανικός παρά aussie - αρχών 80's - τύπου U2,Bunnymen, κλπ. Προσωπικά όμως δεν βρήκα τέτοια στοιχεία και ομοιότητες και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου Το ηχητικό αποτέλεσμα μετράει και φυσικά μου αρέσει πολύ!!!

Discography:
T.S. (Was It Really Me) / Everything (7" 1987)
Like You / Onslaught (7" 1987)
Wine Dark Sea (MLP 1988)
Vanilla Chainsaws (LP 1989)
Thousand (MLP 1989)
Red Lights (LP 1991)
Watching Me (MLP 1992)
The Worst Place In The World (LP 1994)










2 comments: