Search This Blog

Wednesday 15 September 2010

Triffids

Είναι πλέον φανερό ότι το θέμα Αστραλία , Νέα Ζηλανδία και περίχωρα θα εξαντληθεί μέσα από το blog μας μέχρι να χοροπηδάτε σαν τα "καγκουρλό" όλοι σας (hi frankroo).Έτσι λοιπόν το κομμάτι της πίτας που μας μοιράστηκε ήταν η χλωρίδα και η πανίδα της Αστραλίας. Αρχική ιδέα ήταν να ασχοληθούμε με τον σπάνιο λύκο που ποζάρει στο νέο εξώφυλλο του Νικολάκη και της παρέας του, αλλά το θέμα εξαντλήθηκε από άλλους ζωολόγους με μεγαλύτερη εμπειρία και χρόνια, στην πλάτη τους.

Έτσι μιας και τώρα τελευταία δεν βλέπουμε και κανένα μουσικό ήρωα να μας κάνει ''κούκου" πραγματικά και βαρεθήκαμε το παιχνίδι ποιος θα ποστάρει πρώτος το Χ και Y νέο άγνωστο μέτριο γκρουπάκι , είπαμε να ασχοληθούμε-θυμήσουμε κάτι παλιό και καλό,(σαν το ποτό που πίνουμε στον Αιρεσία).Τι καλύτερο από τον κο Mc Comb με την παρέα του, τους Triffids.

Το πρόβλημα είναι τι να πούμε για τους Triffids , ότι το Calenture είναι δισκάρα και μόνο το Born sandy devotional το ξεπερνάει (με τα Raining pleasure & In the pines κάπου στο ενδιάμεσο ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο;)το οτι η φωνή του David μας άφησε νωρίς(1999), αφού πρόλαβε να μας συστήσει και στους Blackeyed susans κλπ κλπ .Από το Pearth ξεκίνησαν το 1980 και μέχρι το 1990 μας έδωσαν 6 εξΑΙΡΕΤΙΚΑ άλμπουμ, με το Black swan να είναι το κύκνειο άσμα τους(ίσως έφταιξε ο τίτλος του). Στην περίπτωση των Triffids τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται , η μουσική είναι που μετράει και μιας και είναι γνώριμοι και αγαπημένοι για όλους μας , δώστε τους την ευκαιρία για ένα ημερήσιο αφιέρωμα «for your ears only”.Το ίδιο κάναμε και εμείς , ο πρόλογος και τα υπόλοιπα ήταν «πρόλογος» για να σας ψήσουμε να τους ξαναθυμηθείτε. BURY ME DEEP IN .. MUSIC λοιπόν.

।soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F3686039%3Fsecret_token%3Ds-oJmLa&secret_url=false"> the Triffids - Too Hot to Move by Spectrejan

προς Αιρε&σια: τώρα που γίναμε ενδεκάδα, είμαστε πιο δημοκρατικό ή πιο ποδοσφαιρικό blog;

3 comments:

  1. Triffids eee???/
    Frankouri ένας δίσκος βινιλίου με εξώφυλλο χρώματος μαύρου-κατράμι, Field Of Glass θαρρώ πως έγραφε, παραπεταμένος ήταν, δεν ενθυμούμαι που, δυστυχώς…
    απολεσθει… Ho ho ho
    Ranxeroxrunnnnnnnnnnnnnnn
    12 είμαστε υπαρχει κι ένας κρυφος τον οποιο αγνοώ οποτε κανουμε 2 ομαδες Volleyball και παιζουμε μπάλα μεταξύ μας πάμε και Beach αν θες, αν και λάτρης του Golf θα το υποστώ.
    Τώρα για το δημοκρατικό δεν νομίζω ιδίως εάν σαν πρότυπο πάρουμε το Ελληνικό μοντέλο την κάτσαμεν, περισσότερο για κοινοβουλευτικό φασισμό μου κάνει, το λέω εγώ που έχω ασχοληθεί αρκετά με τον μοντελισμό, θα συμφωνούσε εξάλλου και ο καλλιτεχνικός μας διευθυντής που έχει μεταξύ άλλων και πρακτορείο μοντέλων ο άνθρωπος.
    Την δημοκρατία μου μέσα...

    ReplyDelete
  2. εγω παλι γιατι νομιζω οτι παιζουμε τετραδα μπαλακι?

    ReplyDelete
  3. rank σχετικα με το κεφαλαιο triffids τι θα κανεις?
    θα το αναλαβεις η θα το αναβαλεις???
    Εξοχη παντως η αναφορα σου
    ps check your mail

    αληθεια αιρεσια μιας και το ανεφερες εκεινος ο δίσκος βινιλίου με εξώφυλλο χρώματος μαύρου-κατράμι, Field Of Glass τι απεγινε?

    ReplyDelete