Search This Blog

Sunday, 17 October 2010

Rocket Science

Oι Rocket Science είναι ένα ακόμα εξαιρετικό group από την Αυστραλία and comin' from Melbourne (sweethomesweet). Ιθύνων νους είναι ο Roman Tucker, ο οποίος στα μέσα του 1998 και αφού βρήκε τους κατάλληλους μουσικούς, σχημάτισε τους Rocket Science. Στην ηλικία των δέκα υπήρξε μέλος των Royal Flush μαζί με τον Tim(GOD). Aλλά, και στα υπόλοιπα μέλη δεν λείπουν οι εμπειρίες έχοντας περάσει από αρκετές σημαντικές άλλα και άγνωστες μπάντες, 'η έχουν συνεργαστεί και μαζί, λ.χ Martians,Freeloaders, Megalong Valley, Velvet Tongue κλπ. Όσων αφορά τον ήχο? Rock, garage, psychedelia, punk μέχρι και new wave , όλα μαζί,... καλά παντρεμένα. Το ιδιαίτερο όμως στον ήχο τους είναι η χρήση του Τheremin (όχι, δεν είναι ούτε φάρμακο ούτε drug). Πέραν όλων αυτών θεωρώ πως αξίζουν την προσοχή σας, ειδικά η τελευταία κυκλοφορία τους, "Different Like You" , αυτοχρηματοδοτούμενη μεν, τέλεια και εξαιρετικότατη δε, είναι the all the money. Και τα συνήθη:

Line-up:

Roman Tucker (vocals, organ,theremin)
Dave Gray (bass guitar, fuzz bass)
Kit Warhurst (drums, vocals)
Paul Maybury (guitar)
Mickey Heartbreak (live guitar)

Discography:

Welcome Aboard The 3C10 LP (2000)
Contact High LP(2002)
Run Like a Gun EP (2003)
Eternal Holiday LP (2004)
Sex Call EP (2004)
Different Like You LP(2008)











Rocket Science - Different Like Everybody Else by franksteroz





Rocket Science - One Robot by franksteroz
for more music & videos look at Rocket Science

P.S: Και το κερασακι στη τουρτα; Ενα θαυμασιο τραγουδι, συνοδευομενο απο ενα εξοχο και λιτο κλιπακι, που απο το ημισυ και μετα μου θυμιζει τον Ron και τους Died Pretty "Being Followed"

1 comment: