Search This Blog

Tuesday 11 January 2011

kid Kongo Powers & the pink monkey Birds...

...ή πως πνίγουμε το κοτόπουλο.
Μπορείτε να προπαραγγείλετε ΤΩΡΑ, μέσω της in the red records το  νεο project του κυρίου kid Kongo Powers με τη τωρινή παρέα του, τους pink monkey Birds, το οποίο θα περιλαμβάνει 5 single με ένα νέο κομμάτι & μία διασκευή το καθένα. Εάν τελικά το κάνετε, θα τα αποκτήσετε τμηματικά μέσα στο 2011.  Σίγουρα κάποιοι απο σας θα είναι ανάμεσα στους 250 τυχερούς που θα κρατήσουν στα χέρια τους τη σπάνια αυτή δισκογραφική δουλειά  και φυσικά θα κάνετε τον κόπο να γράψετε και να μας στείλετε μία κασετούλα ώστε να αξιολογήσουμε αν αξίζει να  ασχοληθούμε ξανά. Ευκαιρία να ποστάρουμε  και κάτι φωτογραφίες του kid παρέα με τον μακαρίτη J.L.Pierce απο ένα live στη Θεσσαλονίκη.

θα είμαστε σε sex beat μέχρι τοτε.

3 comments:

  1. Σίγουρα για μπλε ραδίκια και πράσινα άλογα όλοι μας λιγο-πολύ θα έχουμε ακουσει.Αλλά για ροζ πιθηκοπούλια πρώτη φορά μου συμβαίνει. Κατά τα άλλα καλός & συμπαθής ο κος Powers και κυρίως σταθερός σε αυτό που ξέρει και κάνει καλά. Όσο αφορά το κλιπάκι θα προτιμούσα κάτι πιο δικό του όπως:
    http://www.youtube.com/watch?v=LzP75sxx98
    Another nice Rank post.

    ReplyDelete
  2. Nαι avatarουλη πολυ καλο το rare as yeti, ηταν η πρωτη μου επιλογή αλλα για καποιο λογο μου κατσε καλυτερα το sex beat.
    Το πληρωσα πριν λιγο φτιαχνοντας μια μασκα yeti για σχολικη εργασια, χα.

    ReplyDelete
  3. Ο Αλεκτωρ μου θυμίζει τον ανθρωπο του Διογένη αλλα θα έπρεπε να ειχε κομμένη την κεφαλή.

    ReplyDelete