Search This Blog

Tuesday 8 February 2011

Διαρροές….




              Και το όνομα αυτών Rebellious Airesious Chat Pat Band.
Τελικά διέρρευσε στο διαδίκτυο το όνομα της μεγάλης μπάντας που για την συναυλία τους στην Ελλάδα το κράταγαν μυστικό γνωρίζοντας μόνο πως την ανοίγουν οι Bon Jovi στις 20.01.11. στην Αθήνα.
Εν όψη της παγκόσμιας περιοδείας τους λοιπόν οι R.A.C.P. η οποία όπως υπολογίζουν οι διοργανωτές θα κρατήσει περίπου τα πεντέμιση χρόνια και μόνο στην Ελλάδα θα χρησιμοποιηθούν ως Support band oι Jovi, γιατί δεν υπήρχε άλλη ελεύθερη μπάντα για την συγκεκριμένη ημερομηνία λέει ο Rank τραγουδιστής και κιθαρίστας, τα τραγικά λάθη γίνονται μια φορά συμπληρώνει ο Doc Marquis ντράμερ του σχήματος, οι Jovi μας προέκυψαν μετά από διαγωνισμό είμαστε αναγκασμένοι λέει γελώντας ο Inspector JK και μπασίστας του συγκροτήματος.
Οι συντελεστές του Αιρε&σίας το είχαμε υποπτευθεί πως θα ήταν η μεγάλη μπάντα των εκπλήξεων και το κουβεντιάζαμε ανεπίσημα στους διαδρόμους του Blog αλλά πλέον από καλά διασταυρωμένες πηγές και την χαρά του πρώτη εμείς, δεύτεροι εσείς λέμε ναιιιιιιι οι R.A.C.P. στην Ελλάδα είναι γεγονός…

7 comments:

  1. Άντε να αποκαλύψω ότι support group για την υπόλοιπη περιοδεία μας θα είναι οι Rolling Stones.

    ReplyDelete
  2. και δεν τον μπορώ αυτον το ξεδοντιάρη τον Keith ρε Doc, πάλι λάσπη θα μας έχει στα backstage.

    ReplyDelete
  3. Ε μα πια!!! με έχουνε σκάσει, μην βγεις βόλτα στο διαδιχτυ, Jovi εδώ Jovi εκεί Jovi παραπέρα, διαγωνισμος για την support band, μαθετε ποιο θα είναι to support group έλεος...
    Superμπάντες και κουραφέξαλα..
    Ετούτοι δεν παίζονται με τίποτα(οργανωτές και διαφημιστές)…
    Ναι Doc για τα πρώτα δυο χρόνια οι Rolling stones και τα επόμενα ο Ludwig van Beethoven….

    ReplyDelete
  4. Και άλλη μία αποκάλυψη που θα μάθουν δεύτεροι οι αναγνώστες του Blog, το album με καινούργια τραγούδια διαρρέει στο internet αμέσως μετά την συναυλία!!!

    ReplyDelete
  5. Στην δεύτερη φωτογραφία είναι οι ZZ Top?

    ReplyDelete
  6. Νομίζω ανώνυμε ότι οι ZZ TOP ήταν κάπου στις πρώτες σειρές των vip σ'εκείνο το live, σωστά δεν θυμάμαι Αιρεσία?

    ReplyDelete
  7. Σωστά Rank ως επίτιμοι καλεσμένοι.
    Αγαπητέ ανώνυμε
    Οι ρόλοι που καλούνται να ενσαρκώσουν οι συγκεκριμένες καρικατούρες όχι δεν είναι των ZZ Top, εάν πας επάνω δεξιά στα προφίλ των συντελεστών και πατήσεις Inspector JK και Airesias θα βρεις την απάντηση στο ερώτημα σου.

    ReplyDelete