Search This Blog

Wednesday 2 March 2011

The Slappers

The Slappers ??? Μα ποιοι είναι πάλι αυτοί, πολλοί θα αναρωτηθούν.
Ε, λοιπόν πρόκειται για μια ακόμη και μοναδική μέσα στις τόσες, προσωπική δουλειά του αξιότιμου κυρίου Spencer P.Jones. Ναι αυτού των Johnnys,των Βeasts of Bourbon, κλπ.
Το ομώνυμο Εp(γνωστό και ως Erase Ep) ηχογραφήθηκε το 2003 και αφού ξεχάστηκε σε κάποιο συρτάρι, το 2005 ήρθε η Bang Records να το ξεθάψει και να το κυκλοφορήσει σε 500 μόλις κόπιες.
Με δεδομένη την λατρεία του στους NYCtrash-blues ήχους δεν θα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό, παρά το αυτονόητο. Βρωμιά, βρωμιά και πάλι βρώμια. Με τρία τραγούδια δικά του και μια διασκευή από E.S.G. ο μαιτρ στο είδος μας προσφέρει για ακόμη μια φορά αυτό, που απ’όπου και αν το πιάσουμε θα λερωθούμε. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

The Slapper were:
Spencer P. Jones – guitar, songwriting
Amie Daniels – vocals, guitar
Annie Griffin – drums
Glen Burns – bass


Tracklisting
A1. Erase You
A2. Get Your Dirty Paws Off My Pussy
B1. Burn In Hell
B2. It's Nice To Be Important/It’s Important To Be Nice

The Slappers - Erase You by fraussie65

The Slappers - Get Your Dirty Pawss Off My Pussy by fraussie65

4 comments:

  1. Frankouri μην κάνεις μπάνιο έτσι βρώμικος να μείνεις το ΣΚ σε περιμένω με φόρμες εργασίας για κάτι στοκαρίσματα που λέγαμε….

    ReplyDelete
  2. The Slappers ??? Μα ποιοι είναι πάλι αυτοί, πολλοί θα αναρωτηθούν.
    Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ απο χθές, γιατί ακριβώς κάτω απο το τίτλο της ανάρτησης δεν βλέπω καμία φωτογραφία, μήπως φταίει το Erase you που διάλεξες Κακαρού;
    Κατα τ'αλλα όπως τα λες, άπειρες μπατονέτες για τον καθαρισμό των αυτιών μετά την ακρόαση.(Αιρεσία να μπουν στα έξοδα του blog)

    ReplyDelete