Search This Blog

Friday 29 April 2011

Let΄s Party


Βασιλικός συρφετός, ανθρωπόμορφα, πανέμορφα όντα που καμιά σχέση δεν έχουν με τους κοινούς θνητούς καθώς ο πανούργος πάνσοφος  παραγέμισε με μια θεϊκή ουσία, κολλώδη, υγρή, κυανού χρώματος που κυλάει στις φλέβες τους, αντικατοπτρίζεται στα μάτια διατηρώντας την ίδια απόχρωση, νοσογόνος όμως καθώς αντικαθιστά την κοινή φαιά του εγκεφάλου με αυτή του βασιλικού κυανού, στο άγγιγμα της δε θυμίζει χλαπάτσα.
Όπως και οι θεοί διαθέτουν αύρα, στέμμα, φέρουν τίτλους και δεν υπόκεινται σε κοινές σωματικές ανάγκες και για αυτό τον λόγο στα ανάκτορα δεν έχουν τουαλέτες, με απέχθεια αντιμετωπίζουν κάθε  ηχηρή έξοδο αερίων δια του ποταπού   απευθυσμένου * καθώς και τις οσμές αυτών σε αντίθεση με τους βασιλικούς δακτυλίους σύσφιξης του πρωκτού που παραμένουν ερμητικά κλειστοί ανά τους αιώνες.
Αξιολάτρευτα πλάσματα  που εμείς οι συντελεστές του Blog
Ωωωωωω ναι τους λατρεύουμε…..
Και με αφορμή τους βασιλικούς γάμους
Let΄ s party, party, partyyyyyyyyy......τριήμερο διότι του Κ.... το εννιάμερο θα ήταν υπερβολή...BBQ άνευ δεξιώσεων και αξιώσεων τιμής ένεκεν... 





* Το τελευταίο τμήμα από  το  παχύ έντερο...

8 comments:

  1. Βασιλική πρωτομαγιά θα 'χουμε φέτο,τα πανό στις πορείες θα έχουν ευχές για τους νεόνυμφους κι όσοι πίασουν το Μαη στις εξοχές, θα τη βγάλουν με τσαγάκι και english breakfast στα κάρβουνα. Αντε με το καλό και η βάπτιση.

    ReplyDelete
  2. Μαύρη ή και χλιαρή μπύρα δε ν παίζει για τουσ πιο μερακλήδες?

    ReplyDelete
  3. θα πρεπε να αναφερθείτε λίγο και στην αδερφή της νύφης, την Πίπα αγαπητέ μου...

    ReplyDelete
  4. Να υποθέσω ότι εκτός πλάνου ήταν το ντάτσουν με κιβώτια μπύρες, όπως στο παραπάνω βίντεο.

    ReplyDelete
  5. Καλά περάσατε παλιοκουφάλες. Κρίμα να μη δύναμαι να παρευρεθώ. Ελπίζω να ήπιατε ενα six pack στην υγειά μου.

    ReplyDelete
  6. Κρίμα… έπρεπε να παρευρεθείς Doc, η απουσία σου αισθητή στην εκδήλωση τιμής της δούκισσας πλέον του Cambridge, τώρα ατίμητη θα πάει εις την νυφική κλίνη, ανησυχία με καταλαμβάνει μήπως και δεν πράξει τα δέοντα ή τα πράξει κατά το ήμισυ…
    Quelle katastrophe!!!

    ReplyDelete
  7. Doc εκτος πλανου ηταν το εργοστασιο και φορτωναμε μπυρες και στην υγεια σου ηπιαμε 4 χ six packs

    ReplyDelete