Search This Blog

Tuesday 31 May 2011

30 seconds to mars


     Dear, airesias, runxerox, frankroo, inspectorgk and Doc Marguis
   Η spicy entertainment με ιδιαίτερη τιμή παρουσιάζει: Το νέο stadium-rock γκρουπ του πλανήτη , το τριαδικό αυτό σχήμα που συγκλόνισε τις Η.Π.Α . και τον κόσμο όλο.
Το συγκρότημα με τους χιλιάδες fans και με μια μαγική διαδραστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει όλα τους τα live.
        Με έναν performer που δεν φοβάται να σταθεί εκεί που κανείς δεν τολμά, πάνω στο πλήθος….. στο όριο. Ναι είναι γεγονός οι 30 seconds to mars θα είναι εδώ τον Ιούλιο στην καρδιά της Αθήνας κατευθείαν από το μέλλον.
 Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
 Κέντρο Ιππασίας - Πάρκο Γουδή
Ολυμπιακά Ακίνητα
Αλλά καλύτερα ας πούμε λίγα λόγια για το συγκρότημα:
       O  Jared Leto είπε τα εξής σε μια συνέντευξη σχετικά με το όνομα της μπάντας:
 «Για εμάς, το όνομα του 30 Seconds To Mars έχει μια μικρή σχέση με το διάστημα, το σύμπαν ή κάτι τέτοιο. Είναι ένα όνομα που  λειτουργεί σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Το πιο σημαντικό, είναι μια καλή απεικόνιση του ήχου μας. Είναι μια φράση λυρική, υποβλητική, κινηματογραφική, και γεμάτη με αμεσότητα. Έχει κάποια αίσθηση της ετερότητας σε αυτό.»
        Οι 30 seconds to mars είναι ένα αμερικάνικο ροκ συγκρότημα από το Los Angeles που ιδρύθηκε το 1998 και σχηματίστηκε από τον ηθοποιό Jared Leto τον αδερφό του Shannon Leto   και δύο φίλους τους τον Tomo Milicevic και Matt Watchter (ο οποίος αποχώρησε αργότερα).Μέχρι σήμερα οι 30 seconds to mars έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, το πρώτο και ομώνυμο άλμπουμ 30 seconds to mars (2002), A beautiful lie (2005), This Is War (2009). Η μουσική τους χαρακτηρίζετε σαν hard rock, emo, post grunge, με στοιχεία new prog και progressive metal.
       Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από το πρώτο δίσκο ήταν: Capricorn (a brand new name)  και έκανε το άλμπουμ να φτάσει στο νούμερο 1 του US billiboart chart. Από τον δίσκο a beautiful lie ξεχώρισαν τα τραγούδια: attack, a beautiful lie, the kill και  from yesterday και έφτασαν στα νούμερο ένα των chart της νότιας Αφρικής και Καναδά. Από το τρίτο και τελευταίο (μέχρι σήμερα) studio αλμπουμ τους ξεχώρισαν τα τραγούδια: kings and queens, this is war, closer to the edge, hurricane. Και κατάφεραν να το φτάσουν στο νούμερο ένα του US Billboard Tastemaker Albums στο νούμερο τέσσερα του US Billboard Rock Albums και στο νούμερο δύο του US Billboard Alternative Albums.
       Πρόσφατα διεκδίκησαν ανάμεσα σε πολλά αξιόλογα ροκ συγκροτήματα το βραβείο καλύτερου ροκ συγκροτήματος στα EMA awards 2010 που πήραν μέρος στην Μαδρίτη (όπου και άνοιξαν και έκλεισαν την βραδιά με τις επιτυχίες τους closer to the edge και hurricane). Στην συνέντευξη αμέσως μετά τα βραβεία άφησαν  να πλανιέται στον αέρα το ενδεχόμενο διάλυσης του συγκροτήματος ενώ στην ερώτηση πόσο θα κρατούσε αυτό ο jared με χιούμορ απάντησε 10 χρόνια αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα μέχρι στιγμής.
        Αυτό για τα πουρά του αιρεσία που κατακρίνουν τις καλές  μπάντες και προβάλουν κακές παλιατσούρες και πείτε μου αν κάποια από αυτές τις μπάντες που παρουσιάζεται έχει πάρει βραβείο? OPEN YOUR MIND και μην τα αφήνετε να σκουριάσουν.
Βασίλη περιμένω ανάρτηση για τους Bon Jovi......

ΔΗΜΗΤΡΑ.!





8 comments:

  1. "μα νομίζω πως δεν πάμε καθόλου καλά.." τραγουδάμε όλοι μαζί στο ρυθμό του γνωστού άσματος.
    Η αλλιώς μας την πέσαν άγρια.

    ReplyDelete
  2. - Τί έγινε ρε παιδια...? Νέος άνεμος φύσηξε στον Αιρεσία?
    Καιρός ήταν ή δεν ήταν, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. ΄Εξω τα πουρά απο τον γ-Αιρεσία θα μπορούσαν να αναφωνήσουν οι κασσάνδρες. Βεβαίως κι όσοι μίλησαν για "κάτι κουρασμένα παλικάρια" κλπ πλανώνται πλάνην οικτράν.
    Η ανάληψη όμως κι άλλων καθηκόντων, "βασιλικών" κατά κάποιους, σίγουρα δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις, και δει στις αρχές, θέμα προσαρμογής, λειτουργίας, κλπ.
    Όσων αφορά το θέμα του post, κι επειδή πάσχω από αγοραφοβία - πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων (και σ'αυτές σίγουρα δεν ανήκουν οι 30 StΜ)- δεν θα μπορέσω να λάβω μέρος σ΄αυτήν stadium-rock παράτα. Και για να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί... ΜΠΡΑΒΟ Δήμητρα και καλή συνέχεια, εάν φυσικα συναινέσουν και κάποια γερόντια.
    Και τώρα παρακαλώ να επιτρέψεται στον Βασιλεύ να αποσυρθεί εις τα Βασιλικά του ιδίαιτερα, δια την αναγκαίαν Βασιλικήν του ανάπαυσιν.

    ReplyDelete
  3. Να υποθέσω οτι ο θρόνος και αυτού του μπλογκ θα παραδοθούν σε νέο αίμα?
    Εγώ πάντως το νεό post που ετοίμαζω είναι για τη Myley Cyrus(ετσι για να κρατήσουμε μια θέση_
    Welcome Δήμητρα.

    ReplyDelete
  4. Να μην υποθέσεις τίποτα μια χαρά είναι και το παλιό αίμα, ένα αστείο ήταν....
    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ReplyDelete
  5. Welcome Δήμητρα.
    Περιεκτικότατη ανάρτηση.
    Βέβαια το συγκεκριμένο γκρουπ το προσπερνάω αδιάφορα (α και... Βασίλη καλύτερα να την καθυστερήσεις την ανάρτηση για τους Bon Jovi :-Ρ).
    Το πρώτο clip μου άρεσε. Τα CG πολύ καλά.

    ReplyDelete
  6. Το συγκρότημα τα σπάει θα ειμαι κ εγω στην συναυλία....Φυσικά πρώτα απο όλα παω για την μουσική τους που ειναι μαγευτική και .....ειναι αλλο πράμα...τελείως διαφορετικό και πρωτόγνωρο απο αλλα τραγουδια και συγκροτήματα αλλα κατα δευτερο λόγο παω στην συναυλία για τον Τζάρεντ που ειναι....ΜΑΝΑΡΙ <3

    ακυρο...οποιος θελει κανει επίσκεψη! www.johnnydeppgreece.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. α και κατι που 3εχασα.... ΜΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ <3<3 (για τον Τζάρεντ) ....

    ReplyDelete
  8. you're truly a just right webmaster. The website loading pace is amazing. It seems that you're doing any distinctive trick.
    In addition, The contents are masterwork. you
    have done a wonderful job on this topic!
    My site :: getting rid of blackheads with clearpores

    ReplyDelete