Search This Blog

Friday 17 June 2011

Ωωωω!!!!! τι υπέροχος αν-ασχετισμός...


Λοιπόν ο Leader ξύπνησε πριν την αυγή ως έπρεπε…
Με την πνευματική διαύγεια του πρωινού σε έπαρση και την μειωμένη πρόθεση να εισβάλει στην επικράτεια του δικαίου ως θα έπρεπε (όχι του δικού του αλλά των άλλων) έξυσε τους γκρίζους κροτάφους και μετά τελείως ασυναίσθητα και κατ επέκταση τα αποτέτοια του, τα οποία παρεμπιπτόντως  ξύει  ποικιλοτρόπως μετα  επιτελείου κάθε πρωινό.
Αυτός  ως ανεπαρκώς ευαίσθητος στις επαρκώς αισθητές διαφορές των προβλημάτων
και των κινδύνων που δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει αύριο, με μια χορευτική φιγούρα και μια υπόκλιση γελωτοποιού  αναφώνησε!!!!!
ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΌΣ !!! (εφαρμοσμένες τακτικές για σένα MOTHERFUCKIN POOR)…
Κάλεσε κοντά του όλους τους υποτακτικούς και….
Γιατί ο κόσμος θα πρέπει να έχει κάτι καλό να διαβάζει στις βρωμοφυλλάδες τις επόμενες μέρες……
Ωωωω!!! τι υπέροχος ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΟΣ..... και αποπροσανατολισμός συνάμα.....
Τ ασέβη μου Leader….

3 comments:

  1. Ωραια και συμπαθητικοτατη προσεγγιση του νεου ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΟΥ,ΑΝΑΣΚΟΛΩΠΙΣΜΟΥ,ΑΝΑ...(συπληρωσετε οτι θελετε). Βεβαιως περαν των φυλλαδων ειναι και το γυαλι, οπου οι μεν και οι δε μας εχουν πρηξει το συκωτι απο χθες με το γαιτανακι να συνεχιζεται για πολυ ακομη. Κι εδω επερχεται ο δικος μας ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΜOTHERFUCKIN' MOTHERFUCKERS -δανειζομενος των τιτλο απο ενα τραγουδι των ΒΟRED! γιατι ΒΟRED! αισθανομαστε.

    ReplyDelete
  2. Τ ανάθεμα Frank, αι σιχτιρ...

    ReplyDelete
  3. Έτσι είναι frankroo και Airesias, όταν δεν κάνουμε εμείς σωστή χρήση των αποτέτοιων μας όταν πρέπει, κάνουν τη βαρετή χρήση(ξύσιμο) άλλοι για χρόνια ή μάλλον δεκαετίες ολόκληρες με αποτέλεσμα την διόγκωση των δικών μας αποτέτοιων σε επικίνδυνο βαθμό.Τέσπα, αρχιδοκατάσταση.

    ReplyDelete