Search This Blog

Tuesday 18 October 2011

White Wishes

Θυμάσαι Αιρεσία που πριν κάνα χρόνο είχες ζητήσει-αναθέσει να κάνω ένα αφιέρωμα στην C86 σκηνή; Το ξέχασες ε; Καλύτερα. To ίδιο κι εγώ. Μου 'ρθε μιά αναλαμπή τώρα με τους White Wishes. Aπ' ευθείας από την παγωμένη(υποθέτω) αυτό τον καιρό, Αγία Πετρούπολη στα αυτιά σας. 'Οχι οτι κι εδώ κάνουμε ηλιοθεραπεία, τον δαγκώνουμε κανονικά και χωρίς καλοριφέρ μάλιστα(γμνε διαχειριστή!!), πράμα που μας φέρνει πιο κοντά στ' αδέρφια μας τους Ρώσους και σε τέτοια ακούσματα... Μα τι μαλακίες γράφω, enough, πάω να επισκεφτώ κανα blog με θέρμανση.

  Come And Say Hello by shelflife

6 comments:

  1. Ναι! να πας, έρχομαι κι εγώ σε λίγο.
    Υπάρχει ένα καυτό blog,με φλόγες φλογερές και στάχτες, εκεί να πάμε να απλώσουμε τις παλάμες μας,ρίχνουμε και κανένα κοψίδι εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη, δηλ. ο ιδιοκτήτης του blog να ρίξει.

    ReplyDelete
  2. Καλως να κοπιασουν ολα τα καλοπαιδα, κι ο ιδιοκτητης δε θα τους αφησει παραπονεμενους. Κοψιδια, τσιπουρα και κρασια θα διατιθονται εν αφθονια. Και πανω απ'ολα με 0 euros τρως και πινεις οσο θες, μεχρι και σκασμου που λεν.

    ReplyDelete
  3. "Κοψιδια, τσιπουρα και κρασια θα διατιθονται εν αφθονια. Και πανω απ'ολα με 0 euros τρως και πινεις οσο θες, μεχρι και σκασμου που λεν"......
    ...αρκεί να μην γράφετε ελληνικά :-p

    ReplyDelete
  4. ...έτσι και γράψεις Ελληνικά πάς κατευθείαν στο στάδιο του σκασμού, χωρίς φαι και πιοτό.

    ReplyDelete
  5. Doc ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες παίζει?

    ReplyDelete
  6. Οχι.
    Τα greeklish απαγορεύονται δια ροπάλου.

    ReplyDelete