Search This Blog

Monday 14 November 2011

Πολιτικός αυνανισμός (Πορνογραφία Part III)


Ρε!!!! Θεέ, μάδαφακα τι την ήθελες την ευλογία δια αντιπροσώπου της ορκωμοσίας των ανεκδιήγητων, τελετή ξορκισμού και λιβάνι θα άρμοζε να ξορκίζει το κακό, αφού είπαμε, δεν τα είπαμε? Τα γράψαμε δεν τα γράψαμε? Διακρίνω μία αντιφατικότητα  στον λόγο σου Lord, τι τους επιτρέπεις να μαλακίζονται?
Ο αυνανισμός προάγει μια διαστρεβλωμένη εγωκεντρική και εγωπαθητική συνάμα άποψη για την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής μας , απαγορευμένος δια ροπάλου, Κορινθίους 4:7 Φιλιππησίους 4:13 και μιλάμε για τον απλό αυνανισμό, των απλών ανθρώπων που είναι και φιλικός προς το περιβάλλον πόσο μάλλον ο πολιτικός, όλη αυτή η  πολιτική σπερματογονία με τεχνητά μέσα νομίζεις θα μας βγει σε καλό?
My Lord… και θεραπεύων πασαν νόσον και πάσαν μαλακίαν τα είπε και ο Ματθαίος
Emmanuelle  την καταντήσανε την αξιοπρέπεια μας, δεν τα βλέπεις, τους ορκίζουμε κιόλας, με τους άρρωστους που μπλέξαμε, μπάχαλο τα κάνανε κι άντε τώρα να εκφραστούμε όλοι εμείς οι “καμιά αρχή έξω από τη συνείδηση μας” αφού ετούτοι είναι πιο άναρχοι από εμάς…




Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται τον εαυτό του όπως γουστάρει Μεγα Αλέξανδρο, Μέγα Ναπολέων, Superman, χατίρι δεν χαλάμε,όλα προσφέρονται προς κατάκτηση, κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε για μας μα ούτε και για την Βαγδάτη, εξάλλου πάντα υπάρχει το Βατερλό ενός γελοίου, δύο γελοίων, 300 και βάλε γελοίων, το πρόβλημα όμως είναι σοβαρό   όταν η Βαγδάτη χρειάζεται έναν Superman έναν batman,  έναν super Γκούφη ή έναν σούπερ τραπεζίτη, τότε τα πράγματα είναι θλιβερά ζόρικα, κατάντιααααα άκρως erotigue….
Ctrl F(uck(τι ωραίο τραγούδι) their world)


Η μουσικές μας γνώσεις είναι πολύ περιορισμένες για σιχτίρισμα, ενδιαφέρον θα είχαν οι δικές σας προτάσεις με την προϋπόθεση να είναι καλύτερες από τις επαναλαμβανόμενες δικές μας και όχι Nouvelle Vague - Too Drunk to Fuck θα το χρησιμοποιήσουμε στην γιορτή του Αι Βαλεντίνου...
..και που 'σαι Lord καμιά μετάθεση του συμπαθέστατου Άδωνις στην οργανική του θέση, στο υπουργείο δημόσιας τάξης, σωφρονισμού αλλοδαπών και συρματόφρακτων συνόρων, παίζει?...





7 comments:

  1. give us sex Airesias, more sexxx.

    ReplyDelete
  2. Political Nightmare (Minutemen)
    Someone's doing something
    Confusion
    Another invasion?
    Sympathize with who?

    Someone killed somebody
    Confusion
    Did anyone gain?
    How much did it cost?

    Woke up screaming
    Someone changed sides
    Everyone was dying

    One too many votes... Satan won

    ReplyDelete
  3. Ντροπή Rank ντροπή!!!
    αδιάντροπη συμπεριφορά, το sexting απαγορευμένο κι αυτό δια ροπάλου (Εφεσίους 5:3,4).
    Ρε 'συ Rank πες μου έναν ασφαλή τρόπο να μεταφέρω αβγά, έχεις την εμπειρία.

    ReplyDelete
  4. Τα βάζεις κάτω απο τις μασχάλες Αιρεσία.

    ReplyDelete
  5. -Περίμενε ο λόρντ.. θα σου απαντήσει, χεχε..
    -Ε για μουσική τι άλλο από το νεοέλληνα του Πανούση..(πάει γάντι σε αυτούς που πραγματικά φταίνε)..

    ReplyDelete
  6. ACS (Airesias Courier Services).
    ο πλεον αξιοπιστος μεταφορεας ωοων και συναφων ειδων-αρκει να μην μας τα 'χουν σπασει αλλοι-θα προτεινα.
    Κατα τα αλλα, ουτε Captain America ουτε Green Latern σε σωζει. Εξαλλου τη πρασινη λατερνα τη γνωρισαμε και τη βιωσαμε και απ'τη καλη και απ' την αναποδη. Ακομα και τη League of Superheroes να επιστρατευσεις προκοπη και χαιρι δε θα δεις. Ποσο δα οι παρακλησεις στον Good Lord να εισακουστουν για τον κακομοιρο το τζουτζουκο.
    Και τελος θα σε μαλωσω που τα λες ετσι στο ρανξ. Το 'ψαξες καλα το θεμα? Μονο το sexwithteens απαγορευεται, ολα τα αλλα ετσι και αλλιως συμβαινουν. (βλ. ΥποΛογοι και ΔιαΚρισεις - Αιρεσιος ο Τριτος, κεφ.3 εδαφ.3 στιχ.3)

    ReplyDelete
  7. Frank τζουτζούκος ή Μπουμπούκος?

    ReplyDelete