Search This Blog

Saturday 19 June 2010

some things never end (false alarm)


η ΕΡΤ ανακοίνωσε το κόψιμο της 35χρονης εκπομπής "απο τις 4 στις 5" του Γιάννη Πετρίδη από την 1η Ιουλίου. Θέλουμε να πιστέυουμε οτι είναι κάποιο κακόγουστο αστείο ή οτι η εκπομπή μπήκε κατα λάθος στο ίδιο τσουβάλι με κάποιες άλλες περικοπές της ΕΡΤ.
Οι αντιδράσεις φυσικά πολλές σε αρκετά blog και στο facebook έχει δημιουργηθεί ανάλογο γκρουπ.Αυτοί θα που έπρεπε να μιλήσουν και να διορθώσουν το λάθος είναι εξαφανισμένοι.
Η Ελληνική μουσική σκηνή έχει ήδη απαντήσει με συναυλία που θα γίνει, LAST DRIVE και Γιάννης Αγγέλακας δήλωσαν συμμετοχή। Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω παρά να δηλώσουμε το αγωνιστικό-αιρετικό παρών μας.
25 χρόνια πριν, κατακαλόκαιρο, κλεισμένος κάθε μεσημέρι στο οικογενειακό αυτοκίνητο(δεν υπήρχε αλλο ραδιόφωνο στο σπίτι) για να ακούσω τα 100 καλύτερα τραγούδια ολων των εποχών , 25 χρόνια μετά κλεισμένος σε ένα άλλο αυτοκίνητο κάθε μεσημέρι μετά την δουλειά παρέα με την ίδια φωνή του guru της μουσικής ενημέρωσης.

4 comments:

  1. Εμφανές δάκτυλος (που θα έπρεπε κανονικά να καθίσουν επάνω) ιθυνόντων ασχέτων διοικητικών που ανάγουν την χαζομάρα ως ιδεολόγημα
    …….. το ΔΝΤ μου και την κατάντια μου μέσα..

    ReplyDelete
  2. σσσςς, σιγα μην ακούσουν και μας κόψουν και τη EUROVISION.

    ReplyDelete
  3. Αυτο να κάνουν ακόμη και θα φύγω μετανάστης

    ReplyDelete
  4. ληξις συναγερμου , τον σωσαμε τον Πετριδη.
    αντε να σωσουμε και τα τομαρια μας τωρα.

    ReplyDelete