Search This Blog

Monday 20 December 2010

Little Viking

Θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε, μέρες που είναι, φτιάχνοντας λίστες με τις 50,60,20,100 ή 10 καλύτερες κυκλοφορίες για το 2010. Σίγουρα εδώ μέσα άκρη δεν θα έβγαινε και θα τελειώναμε όταν όλες οι επιλογές της λίστας μας θα επανακυκλοφορούσαν μετά απο χρόνια. Θα μπορούσαμε επίσης να ασχοληθούμε, αυτές τις άγιες πάλι μέρες, με τον μικρό τυμπανιστή. Προτιμώ να δώσουμε λίγο χρόνο και χώρο στον μικρό Βίκινγκ που κάνει και περισσότερο θόρυβο.

nicole & carl sagan


κάντε τους φίλους στο facebook
ή εναλλακτικά για τους απολίτιστους υπάρχει και το bandcamp

20 comments:

  1. Σωστά το έθεσες Rank τι λίστες επισκόπων με μπλε γενειάδες και κούνελους με πράσινα πετραχήλια και άλλες τέτοιες αηδίες με μπλε και πρασίνους κόκκους?
    Πρωταθλητική δημιουργία δεν υπάρχει , το βάθρο του πρωταθλητή δεν θα στηθεί εδώ εάν θεωρούμε ότι αυτό που παρουσιάζουμε έχει κάποια σχέση με την δημιουργική τέχνη….
    Εξάλλου με ποια κριτήρια να το κάνουμε?
    Tου μουσικού γκουρού,τις πωλήσεις δίσκων, ή αυτα του Captain Crawl? Ho ho ho...
    Δεν το έχει ανάγκη προβάλλεται μόνη της και μιλάει διαφορετικά στον καθένα μας….
    Άντε πάλι μ αυτό το face book το λαμπάκι μου μέσα …άντε τους κάναμε φίλους στο Face book και τι έγινε?
    Εγώ πάντως συντάσσομε με τους απολίτιστους, τους αγροίκους, τους ακοινώνητους, τους επαρχιώτες, τους χωριάτες, τους αχρήστους, τους αστοιχείωτους, τους άξεστους, τους σκαιούς, τους απελέκητους, τους ακαμάτες, τους αγενείς και τους λοιπούς εναλλακτικούς της συμπαθούς τάξης των απροσαρμόστων….
    Έχω πρόβλημα dear Abby?

    ReplyDelete
  2. Χαίρομαι(δις) που έστω και λίγες φορές υπάρχει ταύτιση απόψεων εδώ μέσα.
    Μιλάω για το πρώτο μέρος του σχολίου φυσικά.
    Για το δεύτερο (fb) βλέπω οτι έχουμε μείνει μειονότητα με τον αγαπητό movingwith.., και αν κρίνω απο προηγούμενα και μάλιστα ανώνυμα σχόλια, επικρατεί ένα καθεστώς τρομοκρατίας εκφοβισμού και απομόνωσης. Ενα έχω να πώ μόνο THERE WILL BE BLOOD (και μάλιστα χρώματος γαλάζιου).
    Movingwith... πιστέυω οτι θα σταθέις σύντροφος στον αγώνα ενάντια στις δυνάμεις των απολίτιστων-αγροίκων-ακοινώνητων-επαρχιωτών κτλ κτλ.
    Τον Τυμπανιστή μου μέσα...

    ReplyDelete
  3. Κάνεις και παρέα με γαλαζοαίματους και λοιπούς εξ αποδω εκει στο FB που χάνεσαι?
    Δεν μας τα λεγες αυτα Rank?
    Τις συναναστροφές σου μεσα......

    ReplyDelete
  4. ...και ψάχνω τον Αη Βασίλη.

    Santa Ranx speaking (γενειοφόρος,ντυμένος στα κόκκινα και με έλκηθρο 150ταράνδων).

    ΗΟ ΗΟ ΗΟ, ΗΟ ΗΟ ΗΟ!!!

    ReplyDelete
  5. ΥΓ ερωτημα...
    Την Paris Hilton τον Πριγκιπα Καρολο τους έχεις φίλους στο FaceBook?

    ReplyDelete
  6. Τον Τσαρλς φυσικά και ναι. Την μικρουλα Paris εγω την γνωριζω σαν καλη ηθοποιο και οχι σαν γαλαζοαιματη.Ειχα σκοπο μαλιστα να της κανω ενα μικρο αφιερωμα στη κινηματογραφικη τερψιθυμια οταν θα ασχοληθουμε με εκεινες τις δυσκολες για τους πολλους, low budget-ανεξαρτητες-home made-δυο ηθοποιων/πρωταγωνιστων-ενος πλανου-μιας σκηνης παραγωγες.
    ΗΟ ΗΟ ΗΟ, ΗΟ ΗΟ ΗΟ.

    ReplyDelete
  7. Σωστα δεν είναι γαλαζοαίματη αλλα αναφερθηκε σκοπίμως για να δείξει το εύρος των συναναστροφών σου...γαλαζοαίματους και οχι μονο...

    ReplyDelete
  8. Συμφωνώ και με τα 2 σκέλη της τοποθέτησης του Αιρεσία. Άλλωστε την άποψη μου για το φατσοβιβλίο την έχω εκθέσει σε παλαιότερη ανάρτησή μου.
    Τι ασχολείσαι Αιρεσία? Άστον τον "εξευγενισμένο" λιμοκοντόρο να συνεχίσει της αλλαξοκωλιές του με τους γαλαζοαίματους.

    ReplyDelete
  9. Το Nicole and Carl Sagan instant classic για μένα.
    Το Mayday καλό κι αυτό.
    To 3o του EP δε με άγγιξε.

    ReplyDelete
  10. Δεν μπορείτε να κλείνετε τα μάτια τα αυτιά και τις οθόνες του blog στις αναφορές για το facebook. Είναι ένα μεγάλο μέρος των αναγνωστών σας. Τι θα κάνετε γι' αυτό? Λογοκρισία?

    ReplyDelete
  11. Λογοκρισία?
    Όχι βέβαια. Απλά θα εκφράζουμε ελεύθερα και ΔΥΝΑΤΑ τις απόψεις μας για το θέμα. Το ίδιο φυσικά μπορείτε να κάνετε κι εσείς.

    ReplyDelete
  12. εαν οι little viking μπορουσαν να δουν οτι υπαρχει κατι σχετικο γι'αυτους σε ελληνικο blog πιστευω οτι θα εμεναν απολυτα ικανοποιημενοι, ποσο μαλλον αν εβλεπαν τα πολλα και μακροσκελη σχολια.Το οτι μαλλον δεν γνωριζουν ελληνικα δεν μας απασχολει. Εμεις κραταμε ψηλα το επιπεδο των σχολιων και παντα εντος θεματος.
    Στο φατσοβιβλιο λοιπον αγαπητοι Αιρεσια & Doc, βρισκεται εγγεγραμενη η πλειοψηφια των μελων και αναγνωστων του blog μας, και ναι , επιδιδονται σε μεταμεσονυκτιες αλαξοκωλιες με γαλαζοαιματους και μεταξυ τους. Τα πρωτα σχολια υποστηριξης αρχισαν ηδη να φτανουν.
    Εσεις παραμεινετε ευτυχισμενοι στην αγνοια σας.

    ReplyDelete
  13. LOL - Σχόλια υποστήριξης - LOL

    ReplyDelete
  14. Συντάσσομαι με το πρώτο μέρος του πρώτου σχόλιου του Airesias. Για το δεύτερο μέρος... τι κόλλημα φάγατε με το Facebook? Ότι γουστάρει ο καθένας απολαμβάνει, αρκεί να είναι μακριά από την κωλοτρυπίδα μας κι ας είναι στου Καρόλου και της Πάρις. Δεν είμαι χρήστης του facebook αλλά και δεν με ενοχλεί.
    Πολλά λόγια... με αφορμή μια μπάντα που δεν έχει να επιδείξει και πολλά.

    ReplyDelete
  15. Λογοκρισία?
    Όχι βέβαια , ούτε τα μάτια, ούτε τις οθόνες του blog κλείνουμε, απεναντίας, έχουμε ανοιχτές αγκάλες για κάθε χρήστη του Face book και του δίνουμε βήμα να εκφράσει τις απόψεις του, και όχι μόνο αυτό αλλά τον αντιμετωπίζουμε όπως όλους τους χρήστες δεν κάνουμε διαχωρισμούς ανάλογα με το είδος, εάν δηλ. είναι χημική, φυσική, εάν είναι ηλεκτρονική η εξάρτηση εάν παίρνει heroine ή mescaline, ούτε σε σκληρά και μαλακά υπάρχει διαχωρισμός, όλους με ίσους όρους, η έξη είναι έξη.
    Απλά θα σταθούμε κοντά τους δίπλα τους, θα τους δώσουμε το χέρι και ότι εν δυνάμη μπορούμε να κάνουμε θα το πράξουμε, αρκεί να βοηθήσουμε..
    Μάλιστα σκέφτομαι να οργανώσουμε ένα group therapy εδώ στο blog εάν θα συμφωνούσε και ο Doc έτσι για κουβεντούλα και ότι άλλο χρειαστεί διότι το δύσκολο σ αυτές τις περιπτώσεις το είναι η αντίληψη του προβλήματος όπως λχ ένας αλκοολικός ποτέ δεν παραδέχεται πως είναι αλκοολικός.
    Ήδη υπάρχει μια περίπτωση που η αντίληψη του προβλήματος είχε θετικά αποτελέσματα και συν τω χρόνο πιστεύω θα υπάρξει η επιθυμητή απεξάρτηση, θα την βρείτε εδώ http://sphlia.blogspot.com/2010/12/blog-post.html
    Σε καμιά περίπτωση όμως λογοκρισία γιατί σε τούτο το blog δεν επιβάλουμε απόψεις παρά μόνο εκφράζουμε απόψεις, γιατί αν κάτι όμορφο υπάρχει σε τούτη την ρημάδα την ζωή είναι η διαφορετικές απόψεις.
    Φανταστείτε πόσο μονότονος και βαρετός θα ήταν ο κόσμος εάν κυριαρχούσε μια και μόνο άποψη…
    Την άποψη μου μέσα τελείωσα….

    ReplyDelete
  16. Πω πω ρε Αιρεσία, τι ηταν αυτό που διάβασα σ' αυτή τη σπηλιά,το καημένο το παιδί, το ξέρεις; Να το βοηθήσουμε, να το καλέσουμε στον Αιρεσία να γράφει που είναι απλά τα πράγματα και δεν θέλει πολύ κόπο.
    Στο κάτω-κατω μεταξύ μας είμαστε δεν θα το παρεξηγησει κανεις. Θα βοηθήσει κι εμας μην πάθουμε τα ίδια.

    ReplyDelete
  17. Όλοι ήμαστε χωμένοι σε κάποια σπηλιά, άλλος πιο βαθιά άλλος λιγότερο, μικρή σπηλιά μεγάλη σπηλιά δεν έχει σημασία. Με την ευκαιρία ακούστε ως μουσική υπόκρουση cave singers http://www.youtube.com/watch?v=ssN2_B7351U

    ReplyDelete
  18. Ινσπέκτορα θα βαρέσουμε τίποτα οταν θα ανέβω πάνω την περίοδο της πρωτοχρονιάς?

    ReplyDelete
  19. Υπήρξε ένα παλαιότερο ποστ σχετικά με τους Black Angels.
    Το 1ο τους EP σε lossless
    http://forthedishwasher.blogspot.com/2010/12/black-angels-black-angels-ep-2005-eac.html

    ReplyDelete