Search This Blog

Monday 7 November 2011

Ένα φιλόδοξο σενάριο...


Αρχικά ήταν ένα πολύ φιλόδοξο σενάριο, οι άνθρωποι της "αέρας κοπανιστός production" συμφώνησαν ομόφωνα πως τα είχε όλα.
  Ελικόπτερα, υποβρύχια, commando, ρουκέτες, κι ένα καλό story  που να τα  δένει όλα αυτά έντεχνα.
-Αυτός, δυναμικός με παράσημα, από την εισβολή του κόλπου των χοίρων, τον κόλπο του περσικού, ποιον κόλπο?    θα σας γελάσω, εξάλλου λεπτομέρεια και λίγη σημασία έχει.
Έχει όμως ερωτική σχέση με μία φιλόδοξη φοιτήτρια της ψυχολογίας ημιαπασχολούμενη  σε ταχυφαγάδικο για να τα φέρει βόλτα, καμιά βοήθεια από πουθενά, έπρεπε να συντηρήσει  την κατάκοιτη προ δεκαετίας μητέρα της.
Μια μαύρη Κυριακή  την παρέσυρε ένα μαύρο Toyota  αφήνοντας στην άσφαλτο τα δυο ποδάρια, το δεξί της χέρι και αριστερό της μάτι.
Για να κατανοήσετε την τραγικότητα της κατάστασης 3  χρόνια πριν το συμβάν τους είχε εγκαταλείψει ο πατέρας της έχοντας  ερωτική σχέση με μια δεύτερη ξαδέλφη της μητέρας της από την πλευρά του πατερά της εξ αγχιστείας και την ίδια ένα χρόνο μετά το συμβάν, το αγόρι της την είχε εγκαταλείψει, την κοπάνησε με την φίλη του αδερφικού της φίλου, αντικριστά οι εξώπορτες,  σε μια κωμόπολη 372 χιλιόμετρα μακριά.
 Έπρεπε κάθε Σαββατοκύριακο να την επισκέπτεται να της ψωνίζει και να την φροντίζει ως όφειλε.
Αυτήν την φορά όμως έγινε το αναπάντεχο ένας  συμμαθητής  από το γυμνάσιο ήταν μπλεγμένος τώρα με την ντόπια μαφία και γενικά τους ανθρώπους που είχαν υπό έλεγχο τα νυχτερινά μαγαζιά, πορνεία, μπαρ και συναφή και διακινούσαν την μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών της περιοχής.
Αυτός λοιπόν ο νέος έντεχνα την παρέσυρε με την πρόθεση να την βγάλει στο κλαρί αφού πρώτα περάσει από τα μονοπάτια των σκληρών ναρκωτικών.
-Τώρα ο καλός, αρρενωπός, δυναμικός νέος και εραστής της συνάμα καλείται μία βροχερή μέρα να βάλει τάξη στα πράγματα έχοντας γνωριμίες και φίλους από τον στρατό αέρος, θαλάσσης και ξηράς…
Μην μου πείτε πως δεν είναι φιλόδοξο το σενάριο?
Όμως οι άνθρωποι  της "αέρας κοπανιστός production" ένθερμοι υποστηρικτές της αφαιρετικής τέχνης και εκτιμώντας την σπουδαιότητα του σεναρίου εμφανιστήκαν την ημέρα των γυρισμάτων  με μια φωτογραφική μηχανή μια Fuji f40fd στα 8,3 megapixel με αισθητήρα ccd 1.1/6 της inch η οποία έγραφε και video  σε ανάλυση 640χ480.
Αυτό προκάλεσε την δυσπιστία του cast ως προς την σοβαρότητα της εταιρίας παραγωγής, εάν είναι δυνατόν? οι άτεχνοι, παρόλα αυτά δέχτηκαν να γυρίσουν την σκηνή που ο δυναμικός νέος ταξιδεύει τα 372 χιλιόμετρα  πριν βάλει τάξη στα πράγματα.
Αυτό κι αν είναι αφαίρεση…και πήγε τόσο άδοξα....




7 comments:

  1. Εγώ πάντως πριν απο λίγο άρχισα να νοιώθω καλύτερα, μετά από 24+ ώρες.Εσένα βλέπω ότι σε κρατάει ακόμη ε; Ή μάλλον τώρα άρχισε να σε πιάνει.
    Και πιτσιλίες στο τέλος είναι...BLOOOOD ?

    ReplyDelete
  2. Μάγκες εγω λέω να την χρηματοδοτήσουμε εμείς.
    Η ταινία είναι σίγουρο blockbuster.

    ReplyDelete
  3. εγω να δω το γκομενάκι-πρωταγωνίστρια πρωτα και μετα βάζω φραγκα

    ReplyDelete
  4. όσο περισσότερα τα φράγκα τόσο ποικίλουν οι επιλογές.

    ReplyDelete
  5. Ρε τι αφαίρεση και πράσινα άλογα, εδώ λείπουν τα πάντα, μόνο βροχή βλέπω.. απατεώνα τα λεφτά μας πίσω ρεεεε!!

    ReplyDelete
  6. Ανώνυμε!!!
    Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά, το ζητούμενο είναι η συσσώρευση χρημάτων δια της αφαιρετικής μεθόδου με αέρα κοπανιστό.

    ReplyDelete
  7. ...και όπως σωστά κατάλαβες η "αέρας κοπανιστός production" είναι μια αεριτζίδικη εταιρία παραγωγής...

    ReplyDelete