Search This Blog

Monday 9 July 2012

...Ε!! και λοιπόν τι?


-΄Ε! τίποτα, απλά....
Ήπια παρέα με κάτι γκριζαρισμένους παλιοροκάδες, καθήμενους σε κάτι παλιοκαρέκλες και γρατσούναγαν   κάτι παλιομπαγλαμάδες, παλιοκατάσταση, τι να λέμε?
Σιγοτραγούδησα, ψιλοχόρεψα, φωτογράφισα...
... και ο Ντίνος ήταν όλος ο παράς.
-΄Ε! ...και λοιπόν τι?
-Έ!, τίποτα το ιδιαίτερο, απλά καραγούσταρα......



































8 comments:

  1. Και λοιπόν γούσταρα κι εγώ που γούσταρες καθώς επίσης και για τις φωτοζζζζ. Εύγε!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...και λοιπόν, χαίρομαι fool, γούσταρες που γούσταρα τουτέστιν γουστάρουμε και χαιρόμαστε με κάτι τέτοια παλιογούστα... :)
      όπως γουστάρω κάτι ραδιοφωνικές λίστες μετά συνοδείας βουρβόνιου ύδατος, σ΄ένα blog εκεί στο διαδύχτιο μ΄έναν fool που κάτι έκανε σ έναν thief, δεν κατάλαβα καλά, κάτι σαν τον Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα ένα πράγμα, πάντα αναρωτιόμουν ποιος είναι ο Χάρης και ποιος ο Πάνος...:) (χαριτολογώντας)
      Ευχή, να γουστάρουμε συχνότερα...

      Delete
    2. Χαιρόμαστε που σας αρέσουν οι λίστες μας κι ας μην κατάλαβες ποιος είναι ποιος... εξ άλλου είμαστε κάτι περισσότερο από "αυτοκολλητάκια". Όσο για την ευχή προσυπογράφω.

      Delete
  2. πω πω πω , τέλειος συγχρονισμός. Άκουγα τους ΕΝ πλω πριν λίγο απ' την νέα κυκλοφορία του ex τρύπες μαν ρεκορντς. Τέλειες οι φώτο παππούλη!!Στα μέρη μας είναι το κοντσερτο?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι!!! ναι!!! στον συγχρονισμό είμαστε εξ-αιρετικοί και στην οργάνωση επίσης...
      Όμως πάντα "επί ματαίω τω επί πρακτέοουυυυυ"...

      Delete
  3. Για φωνητικές και χορευτικές ικανότητες δεν ξέρω κύριε πρόεδρε αλλά οι φωτογραφικές το έχουμε ξαναπεί είναι εμφανείς…(ο γείτονας με τον καλό τον λόγο κι έτσι, από πίσω δεν ξέρεις τι μπορεί να σου σούρει)…κομματάρα το λοιπόν τι ε…είχα να το ακούσω πάρα πολύ καιρό και το χάρηκα.

    ReplyDelete
  4. Ε!! τώρα ικανότητες μην φανταστείς, όταν γράφω ψιλοχόρεψα εννοώ ρυθμικό χτύπημα του ποδιού στο πάτωμα...:) πάει καιρός τα έχω κόψει αυτά, τραγούδι, χορός, μπαλέτο κλασικό, πιάνο, γαλλικά,όλα κομμένα Saunt κομμένα όλα...:)

    ReplyDelete
  5. Μας τα κόβουν οι γιατροί! Συνομωσία…

    ReplyDelete