Search This Blog

Wednesday 30 May 2012

Fuckta και η πνευματική ιδιοκτησία είναι κλοπή λέμε...


Fuckta και η πνευματική ιδιοκτησία είναι κλοπή λέμε...
Η ιδιοκτησία στερείται πνευματικότητας διότι είναι προϊόν κλοπής και δεν θα έπρεπε να προστατεύεται από νόμους και θεσμούς αφού δεν υφίσταται, πως είναι δυνατόν να διώκεται ο καταπατητής?
Συνεπώς άυλη η καταπάτησή μας των τάχα μου δήθεν δικαιωμάτων της.

Υποπτον ύποπτον...

Εν αρχή ην ο λόγος και ο λόγος ην προς τον θεόν και ο θεός τις μπούρδες και τους θλιβερούς παπάρες γέγονεν για να τις διαχειρίζονται, ως γνωστόν η βλακεία αποτελεί θεόσταλτο δώρο, η λογοκρισία έπεται.
Διαφωνώ και λέω, νους, σκέψη , φωνή, λόγος ,επικοινωνία πάσης κοινωνίας πρωτίστως και η πνευματικότητα προς τέρψιν της κοινωνίας αμισθί.
Τι την περάσαμε (την πνευματικότητα)?  άυλο τίτλο του δημοσίου και δώσαμε την διαχείριση της σε πολυεθνικές εταιρίες στα πλαίσια της αποκρατικοποίησης, οι οποίες με την σειρά τους επιβάλουν στην πολιτεία να ορίσει νόμους όπως αυτός για την δήθεν προστασία της, αγνοούν μάλλον πως είναι ελεύθερο πουλί(η πνευματικότητα) και οφείλει να πετάει και αν αποκτήσει ιδιοκτήτη και κλουβί πεθαίνει... ένα πουλί πήγε να βρει ένα κλουβί (Κάφκας) λες?
Ας βρουν τρόπους και μηχανισμούς το ανύπαρκτο να  προστατέψουν μόνες τους(οι εταιρείες), οι πολιτεία κοιτάει το συμφέρον των πολιτών της και όχι των εταιρειών, τι διάολο δημοκρατία έχουμε? ή μήπως δεν είναι έτσι και κάνω κάποιο λάθος?

Ύποπτον ύποπτον...


Έαν είναι έτσι τότε μιλάμε για ένα διατακτικό σύστημα και όχι σκεπτικιστικό που παραπέμπει σε δογματισμούς και ολοκληρωτισμούς άλλων εποχών που και του ψύλλου το πήδημα θεωρείται παραβατική συμπεριφορά, επινοημένη παραβατική συμπεριφορά.
Όποτε συμπερασματάκι, δεν ενδιαφέρουν και τόσο τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και η διακίνηση υλικού άλλα ο περιορισμός της δικής μας πνευματικότητας της ελευθερίας του λόγου μας, της φωνής μας, των δικαιωμάτων μας.
Η ηλεκτρονική χούντα δεν εφευρέθηκε ακόμη ή μήπως είναι στο ξεκίνημα της?...
Γελάω...παλιά οι ρουφιάνοι και χαφιέδες  στεκόντουσαν στις γωνιές των δρόμων ή στα περίπτερα διαβάζοντας τάχα εφημερίδα, σκέπτομαι πώς θα είναι η ηλεκτρονική τους δράση...
Οργουελική κατάσταση...
Αναρωτιέμαι τόσο επικίνδυνο  είναι το πνεύμα μου?
...την πνευματικότητα μου μέσα...

Υποπτον  ύποπτον...Υποπτη και η Σάρα και η Μάρα, ύποπτο και το κακό συναπάντημα,
Who was in my blog room last night?
ΥΓ.Σερφάροντας κατά την αγαπημένη μου συνήθεια το πρωί σε φιλικά blogs εδώ και εδώ εξεπλάγην...
Τις λοβοτομημένες μου απόψεις μέσα... έχουν ιδέα ποιους πάνε να προστατέψουν?

Θυμάμαι κάποτε που ο Rank τα πήρε στο κρανίο θέλοντας να ποσταρει μια συμπαθέστατη κυρία ημίγυμνη με ένα μεγάλο τσιγάρο στο χέρι προσπαθώντας να πλαισιώσει ένα χαριτωμένο post ...
Θυμάμαι τον Frank έβριζε  στο βιντεάκι που επέλεξε ήταν αδύνατη η χρήση του λόγο πνευματικής ιδιοκτησίας....
ύποπτον ύποπτον....


6 comments:

 1. Αν η πνευματική ιδιοκτησία ήταν παγκόσμια αλήθεια τότε, ας πούμε, ο Ρόκυ Έρικσον και ο Νίκολα Τέσλα θα ήταν συνιδιοκτήτες της γης και εφόσον λειτουργούσαν και οι δύο σαν ιδιώτες δηλαδή idiots = διανοητικά καθυστερημένοι (κάνοντας χρήση της δεύτερης ερμηνείας της λέξης)
  http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82

  γιατί δεν είναι;;;;;;;;;

  ReplyDelete
 2. είναι fool είναι... έχεις δικαιότατον δίκιο...

  ReplyDelete
 3. Άσχετο ή μάλλον σχετικό Αιρεσία, μου ήρθε στο μυαλό τώρα ένα ντοκυμαντέρ που είδα πρόσφατα για το τι επικρατεί στην Ελλαδίτσα μας περι πνευματικής ιδιοκτησίας και τις εταιρείες που την διαχειρίζονται και προστατεύουν και καλά τους καλλιτέχνες. Όλα είναι τακτοποιημένα εδώ και καιρό, δεν χρειάζεται ούτε ακτα, ούτε φακτα, ούτε τίποτα. Δεν πα να βάζεις παραδοσιακή μουσική με φλογέρες τσομπάνηδων ή ποντιακά στο blog σου, πάλι παράνομος θα είσαι.

  ReplyDelete
 4. Είπαμε παραβατική συμπεριφορά και του ψύλλου το πήδημα...
  Θυμάμαι πριν καιρό είχαμε βάλει ένα προγραμματάκι για chat pat επικοινωνία,εδώ στο blog, κάθε φορά που γράφαμε την λέξη fuck αυτό έβγαζε αστεράκια δηλ **** συνεπώς έχουμε αυτοματοποιημένη λογοκρισία, πολύ πιθανό να το βρούμε μπροστά μας σε πιο γενικευμένη μορφή...

  ReplyDelete
 5. Συμφωνώ απόλυτα με τον αγαπητό Anon. Το ντοκυμαντέρ δεν το΄χω δει αλλά ο καθένας μας, εύκολα μπορεί ν' αντιληφθεί περί τίνος θα πρόκειται. Σίγουρα όλα είναι τακτοποιημένα όχι μόνο εδώ και καιρό, αλλά εδώ και δεκαετίες. Μια βόλτα εδώ δε θα σας λύσει και πολλές απορίες, αλλά δεν χάνεται και τίποτα. Το ότι δήθεν προστατεύουν και κόπτονται για την ελευθερία λόγου κλπ, διόλου με πείθουν για την αγνότητα του σκοπού τους, καθώς στη πραγματκότητα διακρίνω πολλές αντιφάσεις. Και ωωω τι σύμτωση? παγκοσμίως όλες οι ανάλογες εταιρίες διατείνονται ότι εξυπηρετούν αυτόν το σκοπό. ΣΥΜΠΤΩΣΗ? μπα δε νομίζω.
  f

  ReplyDelete
 6. Για την προώθηση προϊόντων κόπτονται, εάν μπορούσαν την ελευθερία του λόγου θα την κάνανε κονσέρβα προς πώληση αναψυχής, κάτι σαν αναψυκτικό...

  ReplyDelete