Search This Blog

Sunday 10 June 2012

Καρπουζάνθρωποι (Αυτοί οι Γνωστοί Άγνωστοι)

Είναι η εποχή τους και κάθε επαφή πρασινικόκκινου τύπου μαζί τους είναι άκρως τραυματική. Παραμονεύουν σε κάθε γωνιά με την κλασσική ορφανή καρότσα τρακτέρ,(ή και καμιά φορά με το χαρακτηριστικό φορτηγό του εξώφυλλου) γεμάτη μισοσφαγμένα καρπούζια, νεκρά απο ώρες με τις μύγες να το επιβεβαιώνουν και δεκάδες άλλα στιβαγμένα  θύματα να περιμένουν υπομονετικά τον  αγοραστή-σφαγέα.
 Η χειρότερη ώρα για να τους συναντήσετε είναι μετά απο μία κάσα μπύρες και μερικά κιλά μπανάνες. Μη προσπαθήσετε να τους αποφύγετε αλλάζοντας δρόμο, βρίσκονται παντού ακόμη και μέσα στο μυαλό σας, ξέρουν την εναλλακτική διαδρομή που θα ακολουθήσετε και βρίσκονται ξαφνικά μπροστά σας.
 Watch out!! The summertime is coming and the watermelon men are back. 
thanks G.


more info here 
or
try some Watermelon here flac vinyl rip.

4 comments:

  1. Επιτέλους και ένα μικρό αφιέρωμα σ’ αυτή την πανάρχαια φυλή! Μεγάλη παράλειψή η απουσία έστω μιας αναφοράς στην σκηνή της ταινίας όπου ο Τσάκωνας ως εκνευρισμένος έξω φρενών καρπουζάς μαχαιρώνει αναποφάσιστο πελάτη που ζουπάει όλα τα καρπούζια για να βρει το καλό…η κάπως έτσι τέλος πάντων, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχα την τύχη να απολαύσω αυτό το έργο υψηλής τέχνης. Ούτε το τίτλο θυμάμαι…μην είναι η Γυναικάρα απ’ το Κιλκίς? Μην είναι Η μεγάλη απόφραξη? Σινεφιλς βοηθήστε…

    ReplyDelete
  2. Πως τα καταφέρνεις και είσαι ένα βήμα μπροστά στην ενημέρωση ρε sAUNT. Με πιάνεις αδιάβαστο, μα να γράψω όλα αυτά αγνοώντας την ύπαρξη τέτοιας κινηματογραφικής σκηνής? Μέχρι και διαγραφή του post παίζει. Ελπίζω κάποιος έμπειρος ταινιάκιας να μας βγάλει απ΄την δύσκολη θέση και να μας αποκαλύψει το όνομα αυτού του αριστουργήματος(υποθέτω) του νεότερου Ελληνικού κινηματογράφου.
    34 βαθμοί σήμερα, αντέχουμε?

    ReplyDelete
  3. Εχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω αλλά μαύρα μεσάνυχτα...

    ReplyDelete
  4. Sweet.
    (Σαν ώριμο - όχι παραωριμασμενο - δροσερό καρπουζι).

    Τσ τσ, ranx αδιάβαστο σε βρίσκω. Μα να αγνοείς αυτή την ταινία σταθμό στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

    ReplyDelete